Nieuw product de IW-196201  “Stormforce door restrictor” van Iwepro Security Solutions

Iwepro Security Solutions heeft weer een nieuwe ontwikkeling. Vanuit de praktijk zien we dat toegangsdeuren veel te lijden hebben bij intensief gebruik voornamelijk bij bedrijven, instellingen en de industrie. Onderhoud wordt meestal pas gedaan als de deur stuk is. Eén van de zaken die mis gaan is dat de deur open waait en beschadigd raakt, met als het gevolg dat deze niet meer goed sluit en functioneert. Ook hebben particulieren met bijv. een dubbel garagedeur of de deur van de schuur zie je dit problemen. De oplossing is een deurbegrenzer te monteren. De IW-196201  “Stormforce door restrictor” is de oplossing. De ristrictor zorgt dat de deur niet meer verder open kan dan 100/110 graden. Dit beschermt de deur en kozijn evenals de scharnieren. U dient rekening te houden met een links- en een rechtsdraaiende deur. De draairichting bepaald u door met u gezicht naar de deur te gaan staan, de deur draait naar u toe. als de scharnieren aan de rechterzijde zijn geplaatst is het een rechtse deur (DIN R) Bevinden de scharnieren zich aan de linkerzijde is het een linkse deur  (DIN L)

UPDATE 01-01-2017
DE stormband is uit ontwikkeld en nu te leveren. Het is gebleken dat het moeilijk is van te voren exact te bepalen wat u nodig heeft voor de juiste montage, immers de ketting breekt bij de zwakste schakel. Indien u de montage handleiding en product informaties volgt is de IW-196201  “Stormforce door restrictor”  op maximale zijn sterkte. Uiteraard zijn er grenzen aan hoe sterk het product is. Bij uitzonderlijke hoge windstoten of bij storm kunnen de krachten zo hoog worden dat iets breekt. Ongemonteerd kan de de set 3000 kg weerstaan.

Lengte bepaling:
Deurblad breedte tussen de     70/80 cm > Bandlengte 80 cm
Deurblad breedte tussen de     80/90 cm > Bandlengte 90 cm
Deurblad breedte tussen de  9 0/100 cm > Bandlengte 100 cm
Deurblad breedte tussen de 100/110 cm > Bandlengte 110 cm
Deurblad breedte groter dan       120 cm > Op aanvraag

Prijzen variëren en zijn afhankelijk van de afname hoeveelheden. Zowel particulieren als bedrijven maar ook groothandelaren kunnen worden voorzien van de juiste producten en prijs. De eindgebruikers prijs is vastgesteld op € 56,00 incl. BTW zonder bevestigingsmaterialen. Bevestigingsmaterialen kunnen geleverd worden als de juiste deurdikte en welk soort materiaal de deur en kozijn vervaardigd zijn. Bij een vlakke deur/kozijn montage dient met een kunststof “spacer” worden besteld.

Ook kunnen we voor u door bijna heel Nederland de montage verzorgen.
Samen met de 5 E-Locking-Partners bestrijken we 90% van Nederland.

Documenten en informatie:
>>FOLDER<<
>>SNEL HANDLEIDING<<
>>UITGEBREIDE MONTAGE HANDLEIDING<<

Stormketting; Deurbegrenzer; Deurstoppper; stormband; Windanker: Türlimiter; Türbegrenzer; Türbegrenzung; Türstopper; sturmhaken; Door limiter; Door restictor; Door stop; Butée de porte; Limiteur de porte;Background image
img img img img img img